wtorek, 13 maja 2014

Wysokobiałkowe naleśniki z twarożkiem i awokado.


Co powiecie na pełnoziarniste naleśniki w wersji wysokobiałkowej?
Awokado wraz z suszonymi owocami i smakowym twarożkiem (dzięki użyciu odżywki białkowej* spełnia się rewelacyjnie w roli farszu do naleśników, a my unikamy zbędnego dodatki cukru) tworzy doskonałą kompozycję smakową.

*Polecam WPC Premium KFD (kliknij tutaj) - każdy smak jest rewelacyjny, ponieważ nie ma tam żadnych zbędnych dodatków - barwników, konserwantów czy wzmacniaczy smaku.


Po mój autorski przepis na naleśniki zapraszam na AR.pl (kliknij tutaj, by przejść do przepisu).

Smacznego!


5 komentarzy:

  1. Nigdy nie przykładałam większej uwagi do zawartości białka w posiłku (z tym, że pochłaniam ogromne ilości produktów mlecznych), chętnie bym spróbowała takich naleśników. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. jak zawsze super przepis :)
    jakiś czas temu skusiłam się właśnie na wersję premium i potwierdzam - jest super :)

    OdpowiedzUsuń

Spodobał Ci się przepis?
Skomentuj, będzie mi bardzo miło :).